Tuinontwerp

Het is de basis van iedere tuin: het tuinontwerp. Al uw wensen en behoeften worden in het tuinontwerp vastgelegd. Wilt u bijvoorbeeld veel groen in uw tuin of juist veel bestrating? Heeft u behoefte aan sfeerverlichting of wilt u een vijver? Alles kan!

tuinontwerp

Van idee naar schets

Het ontwerpen van uw tuin start al zodra wij bij u langskomen om uw wensen en behoeften te bespreken. Alles wat is besproken vertalen wij naar een uniek ontwerp. In het tuinontwerp komt alles aan bod, van de soort bestrating en een beplantingsplan, tot en met de schuttingen. Daarnaast kunnen we een belichtingsplan toevoegen, zodat de beplanting in uw tuin de juiste hoeveelheid licht krijgt die nodig is. Wij nemen alles met u stap voor stap door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

tuinontwerp

Geen tuin is hetzelfde

Tijdens de ontwerpfase kijken onze hoveniers niet alleen naar uw tuin, maar ook naar uw woning. Een tuin is het verlengde van uw woning, waardoor verbinding van deze ruimtes belangrijk is. Samen met u bekijken we de mogelijkheden.

tuinontwerp

3D Tuinontwerp

Van Herp Totaal Tuindesign brengt uw tuinontwerp tot leven! Bij ons zijn tuinontwerpen meer dan alleen een schets. Wij creëren voor u een 3D tuinontwerp waardoor u de nieuwe tuin op een unieke manier ervaart en het echt begint te leven. Ieder detail van uw tuin wordt groots uitgelicht. Het 3D tuinontwerp bevat een tijdsverloop waardoor u uw tuin ook in het donker en met verschillende licht invallen kunt bewonderen.

CONTACT

Bent u toe aan een tuinrenovatie of compleet nieuwe tuin?

Neem dan contact met ons op! Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.