Tuinaanleg

Is uw huidige tuin toe aan een opknapbeurt? Of bent u pas verhuisd en wilt u een nieuwe tuin? Met de ruime ervaring van Van Herp Totaal Tuindesign is het aanleggen van uw tuin in goede handen! Wij realiseren de mooiste tuinen met de nieuwste ontwikkelingen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw tuin!

tuinaanleg

Tuinaanleg van A tot Z

Van Herp Totaal Tuindesign legt uw tuin van A tot Z aan. Of het nu gaat om een tuin met een vijver, een tuin met een gazon of een tuin met veel bestrating, niets is te gek. Samen met een enthousiast team gaan we voor u aan de slag. Gedurende het gehele proces houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Is de tuin gereed? Dan lopen wij samen met u de tuin door en houden we de offerte erbij, zodat u zeker weet dat u alles heeft wat u wilde. Transparantie is hierbij een van onze kernwaarden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

tuinaanleg

Samenwerkingen

Het kan voorkomen dat wij externe professionals moeten inschakelen om uw tuinaanleg te realiseren. Hierbij blijft Van Herp Totaal Tuindesign uw aanspreekpunt, zodat u alles met één persoon regelt. Voor u wel net zo fijn! Mocht dit het geval zijn, wordt dit op voorhand altijd met u besproken.  

CONTACT

Bent u toe aan een tuinrenovatie of compleet nieuwe tuin?

Neem dan contact met ons op! Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.